Survivor All Star hangi takım kazandı 3 Ocak 2024? Survivor düelloyu kim kazandı?

Survivor All Star hangi takım kazandı 3 Ocak 2024? Survivor düelloyu kim kazandı? Ödül oyununu kim aldı? İşte 3 Ocak 2024 Çarşamba Survivor All Star'da yaşananlar...

Survivor All Star hangi takım kazandı 3 Ocak 2024? Survivor düelloyu kim kazandı?

Survivor All Star 2024'te bir ödül oyunu daha nefes kesici anlar yaşandı. TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan programda, 3 Ocak Çarşamba günü, yarışmacılar zorlu bir parkurda engellerle dolu platformu aşarak Kolombiya ödülü için mücadele ettiler. Mavi takımın gösterdiği üstün performansla, kıran kırana geçen mücadelenin sonunda zaferi elde ettiği görüldü. Aynı gün gerçekleşen eleme düellosunda ise Yaman ile Doğukan arasındaki çekişmeli mücadelede galip olan isim Yaman oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Kolombiya ödülünü kazanan takımın belirlenmesi, Acun Ilıcalı'nın "Survivor tarihinde bir ilk" dediği ödülle ilgili heyecanı artırdı. Seyahat ödülünün bu sezon erken bir aşamada verilmesi de programa ayrı bir renk kattı. Kırmızı ve mavi takımların nefes kesen yarışının ardından mavi takımın zaferle ayrılması, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

SURVİVOR DÜELLOYU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2024'te, eleme adaylarının belirlenmesiyle gerçekleşen düello, Doğukan ve Yaman arasında gerçekleşti. Performansın belirleyici olduğu bu zorlu mücadelede Yaman, 5-0'lık skorla galip gelerek eleme adaylığından kurtuldu. Bu sonuçla, Yaman gelecek haftaya bir adım önde başlayacak.