Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor All Star 13 Ocak Cumartesi dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor son bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim aldı?

Survivor All Star 2024 sezonunda 13 Ocak Cumartesi akşamı ekranlara gelen 7. bölümde, yarışmanın ilk eleme adayı belirlendi ve dokunulmazlık oyunu oynandı. İşte detaylar...

SURVİVOR 13 OCAK CUMARTESİ AKŞAMI NELER YAŞANDI?

Survivor'ın 13 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, kıyasıya rekabet ve gergin anlar yaşandı. İlk olarak kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecanla takip edildi.

Survivor'da dokunulmazlık oyununun ödülü makarna, domates sosu, tuz ve yağ oldu. Yeni oyun sistemi ile oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Mavi Takım oldu. Bu başarı, Mavi Takım'a ödülün yanı sıra haftanın ilk dokunulmazlığını getirdi.

SURVİVOR'DA YENİ OYUN SİSTEMİ

Acun Ilıcalı, 13 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde Survivor'a yeni bir oyun sistemi getirildiğini duyurdu. Artık oyun tek tur oynanacak ve takımlar kadın-erkek şeklinde kıyasıya mücadele edecekler. Ancak bu sistem, bir takım 8 olana kadar devam edecek. 8 ile 12 arasında eski sistem bayrak yarışı yapılacak. Finalde ise kadın-erkek 2'li oynanarak kazanan belirlenecek.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, akşam saatlerinde gerçekleşen konseyde oylama yaptılar. Nagihan 1, Berna 3, Kardeniz ise 6 oy alarak haftanın ilk eleme adayı oldu. Survivor takipçileri, eleme konseyini merakla bekliyor.

SURVİVOR YEDEKLER NE ZAMAN GELECEK?

Ada konseyinde Acun Ilıcalı, ilk yedeklerin Survivor All Star'a katılacağı tarihi açıkladı. İki yedek yarışmacının önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olacağı müjdesini verdi.

Survivor All Star 2024, 13 Ocak bölümüyle nefes kesen rekabeti ve yeni oyun sistemi ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Haftanın ilk eleme konseyi ise merakla bekleniyor.