Survivor yeni bölüm ne zaman? Survivor yeni bölüm yok mu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star, yeni bölümüyle ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Survivor yeni bölüm ne zaman? Survivor yeni bölüm yok mu? İşte detaylar...

Survivor yeni bölüm ne zaman? Survivor yeni bölüm yok mu?

Survivor yarışmasının 2024 All Star sezonu, geçici bir ara verişle beraber devam ediyor. Daha önceki yıllarda yarışmaya damga vuran isimlerin bulunduğu bu sezon, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ancak, Survivor hayranları geçici bir ara ile karşı karşıya kaldı. Bu nedenle Survivor yarışmasının ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Survivor'ın yeni bölümleri, MasterChef Türkiye'nin yarı finali ve finali nedeniyle yayın akışında bir ara verme kararı alındı. 6 - 7 Ocak 2024 tarihlerinde MasterChef All Star programının yer aldığı yayınlar, Survivor hayranlarını bir süreliğine bekletti.

Yayın akışındaki bu değişiklik, 8 Ocak 2024 Pazartesi gününden itibaren Survivor'ın yeni bölümlerinin yayınlanmaya devam edeceği anlamına geliyor. Bu tarihten itibaren izleyiciler, Survivor'ın heyecan dolu anlarına tanıklık edebilecekler. Survivor All Star sezonu, yarışmacıların fiziksel ve zihinsel dayanıklılıklarını sınayan çeşitli zorlu mücadeleleri içeriyor ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.