Tarım ve Orman Bakanlığı 5.500 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Tarım ve Orman Bakanlığı 5.500 personel alımı başvuruları başladı. 31 Ocak (Bugün) alınmaya başlanan başvurular 7 Şubat tarihine kadar ÖSYM üzerinden alınmaya devam edecek. Peki, KPSS 2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Tarım ve Orman Bakanlığı 5.500 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Tarım ve Orman Bakanlığı, 5.500 personel alımı için başvuruların alınmaya başlandığını duyurdu. 31 Ocak tarihinde başlayan başvurular, 7 Şubat tarihine kadar ÖSYM üzerinden gerçekleştirilecek. İlan, KPSS 2022 Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim sınavlarına başvurmuş adayları kapsıyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

boga-22.jpg

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 5.500 personel alımına başvuruda bulunacak adaylardan, en önemli şart aranan, 2022 KPSS Lisans, Ortaöğretim ve Önlisans sınavlarına girmiş olma kriteridir. Başvurular, 7 Şubat tarihine kadar ÖSYM üzerinden gerçekleştirilebilecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları, ais.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre bilgileriyle gerçekleştirilebilecek.

KPSS 2024/4 TERCİH ÜCRETİ NE KADAR?

Başvuruda bulunacak adaylardan KPSS 2024/4 tercih ücreti olarak 80 lira alınacaktır.