Taylandlı kadın Türk turisti "Duş almadan olmaz" diyerek dolandırdı!

Tayland'da bir çöpçatan uygulamasından tanıştığı kadınla birlikte olmak için otel odasına giden Türk turist, telefonu ve parasını çaldırarak dolandırıldı.

Taylandlı kadın Türk turisti "Duş almadan olmaz" diyerek dolandırdı!

Türk turistlerin sıkça tercih ettiği Tayland, ilginç bir olayla gündeme geldi. 50 yaşındaki Ruhan Topal isimli Türk turist, bir çöpçatan uygulaması üzerinden tanıştığı kadınla ilişki yaşamak için otel odasına gitti ama yaşadığı deneyimle hayatının pişmanlığını yaşadı. Kadın, ilişki öncesinde Ruhan Topal'ı duş almaya gönderirken, yokluğunu fırsat bulan kadın, telefonu ve paraları alarak otelden firar etti.

haber-fotograflari-2023-11-22t105844-103.jpg

TAYLANDLI KADIN TÜRK VATANDAŞINI FENA DOLANDIRDI

Ruhan Topal, Taylandlı bir kadını 3 gün süren görüşmenin ardından Pattaya'ya davet etti. İkili, Pattaya'da gece kulüplerinde eğlendikten sonra otel odasına gitti. Ancak kadın, ilişki öncesi Topal'ı duşa yollayarak, iPhone 14 Pro model telefonu ve 2 bin 100 doları alıp otelden kaçarak, Türk vatandaşını dolandırdı.

Olayın ardından polis, hırsızın kimliğini belirlemek amacıyla otelin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Bu olay aynı zamanda Tayland medyasının da ilgisini çekerken, Pattaya'da yayın yapan birçok haber sitesinin manşetini de süsledi.