Tayyar Öz kimdir? Tayyar Öz'ün hayatı

Sosyal medya fenomeni Özlem Öz ile evli olan Tayyar Öz'ün hayatı merak ediliyor. Magazin dünyasında sık sık ismi geçen Tayyar Öz kimdir? Tayyar Öz ne iş yapıyor? Tayyar Öz'ün hayatı hakkında merak edilenler....

Tayyar Öz kimdir? Tayyar Öz'ün hayatı

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler sosyal medyada lüks hayat yaşayan ünlü fenomenlere çevrildi. Avukat Feyza Altun'un "Tayyargiller" olarak dillendirdiği Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftinin hayatı merak ediliyor. İşte Tayyar Öz'ün hayatına dair detaylı bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Tayyar Öz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

TAYYAR ÖZ KİMDİR?

Tayyar Taylan Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamladıktan sonra üniversite giriş sınavında dereceye girerek İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandı.

TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'ne girdi. 5 yıl sonra Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı unvanını aldı.

Mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesi'nde yaptı. Görev yaptığı dönemde hastaları sevk etmeden şartları zorlayıp ilçe hastanesinde yapılması çok zor olan yüzlerce başarılı ameliyata imza attı. Sonrasında eşi İstanbul'da çalıştığı için aile birliğini sağlamak için İstanbul Ümraniye EAH'ne tayini çıktı.

3 yıl Ümraniye EAH’nde travma, spor hekimliği, protez cerrahisi, deformite cerrahisi alanlarında yüzlerce başarılı ameliyat gerçekleştirdi. Bu dönemde bütünsel tıp eğitimlerine devam eden Öz hacamat, sülük, nöral terapi, proloterapi, ozon, mezoterapi, akupunktur eğitimlerini tamamladı.

Sonrasında 1 yıl da Sancaktepe İlhan Varank EAH’nde çalışan Öz, kendi kliniğini kurmak üzerine devlet memurluğunda istifa etti. Şu anda İstanbul Ataşehir'deki Özel kliniğinde çalışmaktadır.

TAYYAR ÖZ ÖZEL HAYATI

Tayyar Öz, hemşirelik mezunu Özlem Öz ile evlidir. Çiftin üç çocuğu bulunuyor ve dördüncü çocuklarını bekliyorlar.