Yalı Çapkını yeni fragman geldi! Yeni bölümde ipler kopacak

Milyonları ekrana kilitleyen diziden yeni fragman geldi! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını hangi kanalda? Ferit ve Seyran arasında ipler iyice gerilecek. Suna'nın yalıya gelişiyle birlikte artık daha aksiyon dolu bölümler bizi bekliyor. Detaylar haberimizde...

Yalı Çapkını yeni fragman geldi! Yeni bölümde ipler kopacak

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un öne çıktığı, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenilen Yalı Çapkını, geçtiğimiz hafta 48. bölümüyle ekranlarda yer aldı. Dizide, Pelin'in hamile olduğunu öğrenen Seyran'ın, bu gelişmeye karşı gösterdiği tepki sonucunda Ferit'le arasındaki ilişki zorlu bir döneme girdi. Aynı zamanda, Suna'nın Kaya ile evlenmesiyle yalıdaki dengeler yerinden oynadı ve Kazım yalıdan ayrıldı.

haber-fotograflari-1.jpg

YALI ÇAPKINI'NIN YENİ FRAGMANI GELDİ Mİ?

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını'nın 49. bölümünün ikinci fragmanı izleyiciyle buluştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi, yine reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

TEZ VAKİTTE SEYRAN'DAN AYRILACAKSIN

Yeni fragmanda Halis Korhan'ın, Ferit'e yönelik "Tez vakitte Seyran'dan ayrılacaksın!" şeklindeki baskısı ve Suna ile Seyran'ın arasındaki gerilim ön plana çıkıyor. Seyircileri heyecanlandıran bu gelişmelerle Yalı Çapkını, 49. bölümüyle seyircilerini ekran başına kilitleyecek.

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN?

Yalı Çapkını'nın yayınlanan fragmanına göre, 49. bölüm 8 Aralık Cuma günü saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

İşte yeni fragman: