Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı bu hafta yok mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Yargı'nın hayranları büyük bir merakla yeni bölümü bekliyor. Peki Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı bu hafta yok mu? İşte detaylar...

Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı bu hafta yok mu?

Yargı'nın 24 Aralık 2023 Pazar günü yayınlanan 77. Bölümü, Cellat Kadir'in Ceylin'i tehdit etmesi sonrasında Ilgazlar ailesinin organize suç örgütüne karşı başlattığı operasyonla dolu dolu geçmişti.

YARGI BU HAFTA YOK MU?

Yapılan operasyonun etkisi ve sonuçları, dizi severler tarafından heyecanla beklenirken, Yargı'nın yeni bölümü konusunda izleyicilerde bir beklenti olup olmadığı merak konusu.Ancak, dizi severleri biraz üzecek bir haber var. Yargı, yeni yılın ilk haftasında, yani 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanmayacak. Bu tarihte, yayın akışında Cehennem adlı bir sinema filmi yer alacak. Dolayısıyla, Yargı dizisi sevenlerin bir hafta boyunca dizinin yeni bölümüyle buluşma şansı olmayacak.

YARGI YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yargı'nın yeni bölümü, izleyicileriyle tekrar buluşmak için 14 Ocak Pazar gününü bekliyor olacak. 14 Ocak'ta yayınlanacak olan yeni bölümde, Ilgazlar ailesinin organize suç örgütüne karşı başlattığı operasyonun devamını ve gelişmeleri izlemeye hazır olun. Yeni yılın ilk haftasında bir ara verilen dizinin hayranları, bu süreci sabırla geçirerek, 14 Ocak'taki yeni bölümü heyecanla bekleyebilirler.