Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni hafta yarışmacıları! (13-17 Kasım)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının yarışmacıları kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yarışmacılar belli oldu mu? İşte 13-17 Kasım haftasında yarışacak olan yarışmacılar...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni hafta yarışmacıları! (13-17 Kasım)

TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 13-17 Kasım 2023 haftasında ekranlara dopdolu içeriklerle geliyor. Bu haftanın yarışmacıları, kendi özgün tarzları ve mutfak becerileriyle dikkat çekiyor. İşte, bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak olan isimler ve detaylı bilgiler:

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

1. Ali Can Gözcü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde doktora yapan ve koçluk ile proje yöneticiliği yapan Gözcü, özgüveni ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çekiyor. Seyahat tutkunu olan Gözcü'nün Instagram hesabı @0acg0'dur.

2. Cemile Canan Çifçi Teber

Erzincanlı ve 34 yaşında olan Teber, muhasebe bölümünü bitirdikten sonra kurumsal hayattan sosyal medyaya geçiş yapmış bir isim. Şu anda sözleşmeli öğretmenlik yapan ve içerik üreterek takipçileriyle buluşan Teber'in Instagram hesabı @cemilecananteber'dir.

3. Özgem Güler

Güzelliği ve mutfaktaki becerileriyle dikkat çeken Güler, programda diğer yarışmacılara sürprizlerle dolu anlar yaşatacak. Özgem Güler'in Instagram hesabı ise @ozgemguler'dir.

4. Kerim Özmen

Yemek yapma konusundaki iddiası ve sunumundaki özenle bilinen Özmen, programa katılarak kendini kanıtlamaya hazırlanıyor. Yakışıklı yarışmacının Instagram hesabı @kerimmmozmennn'dir.

5. Fatma

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki dikkat çeken isimlerinden biri olan Fatma, dobra sözleri ve eleştiri tarzıyla izleyicilerin ilgisini çekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz, Türkiye'nin en çok izlenen gündüz programlarından biri olmaya devam ederken, her hafta farklı yarışmacılar ve renkli anlarla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Bu hafta da 75 bin liralık ödül için kıyasıya rekabetin yaşanacağı programda yarışmacılar, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.