Altaylı açıkladı: Semih Kaya verdiğinden fazlasını aldı, Seçil Erzan'ı da dövdü!

Gazeteci Fatih Altaylı, birçok ünlü sporcunun Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı tartışmalar konusunda, "Semih Kaya'nın verdiğinden fazlasını aldığını biliyoruz ve Seçil Erzan'ı dövdüğünü de biliyoruz, duyduğumuz kadarıyla" dedi.

Altaylı açıkladı: Semih Kaya verdiğinden fazlasını aldı, Seçil Erzan'ı da dövdü!

Banka müdürü Seçil Ercan'ın, Fatih Terim'in güvenilir bir fona dahil olduğunu iddia ederek, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve 18 kişiyi dolandırıcılık zincirine dahil etmesiyle ilgili gelişmeler üzerine, gazeteci Fatih Altaylı farklı bir perspektif sunuyor.

"BİRAZ İZANI OLAN İNSAN BU KADAR FAZLA FAİZ ALMAYI NORMAL BULUR MU?"

Altaylı, YouTube hesabı üzerinden yaptığı yayında kazanılan miktarla ilgili şüphelerini dile getiriyor ve bu kadar yüksek faiz almanın normal olup olmadığını sorgulayarak, "Biraz izanı olan insan bu kadar fazla faiz almayı normal bulur mu? Bahsedilen dönemde dolara verilen faiz 3 bilemedin 4 olsun. 3 Milyon dolara 30 günde 1 milyon dolar faiz gelirse ben o parayı alır kaçarım, çünkü yürümez" dedi.

"HERKES BİRBİRİNİ KETENPEREYE GETİRMİŞ"

Altaylı, iki taraf arasında karşılıklı suçlamaların olduğunu belirterek, her iki tarafın avukatlarına sorular yöneltmek gerektiğini ifade ederken, "Burada herkes birbirini ketenpereye getirmiş. İki taraf da birbirini kek olarak görüyor. Sonunda keklerden birisi kaybetmiş. Bu işte bir sürü soru işareti var, bu soru işaretlerini her iki tarafın avukatlarına da sormak lazım" ifadelerini kullandı.

"SEMİH KAYA'NIN VERDİĞİNDEN FAZLASINI ALDIĞINI BİLİYORUZ"

Ayrıca, gazeteci Altaylı, önümüzdeki Pazar günü futbolcuların avukatı Rezan Epözdemir'in programa konuk olacağını da açıklayarak, "Futbolcular para yatırdıklarını söylüyorlar, peki kaç para aldılar? Semih Kaya'nın verdiğinden fazlasını aldığını biliyoruz ve Seçil Erzan'ı dövdüğünü de biliyoruz, duyduğumuz kadarıyla. Fatih Terim'in ne olduğu belli değil, damadı işin içerisinde. Kaç para verdiler, kaç para aldılar?' bunların hepsini ben Rezan'a soracağım" dedi.