Laz Kızı: Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam

TikTok'ta Laz Kızı olarak bilinen G.D., gözaltına alınması sonrasında serbest bırakılmıştı. Konuya dair ilk kez konuşan G.D., "Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam" dedi.

Laz Kızı: Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayınlar yaparak bir saatte 100 bin lira topladığı öne sürülen 35 yaşındaki G.D., yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulundu. G.D., Show Haber'e yaptığı konuşmada, "Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam" dedi.

"KOCAM TEPKİ GÖSTERMEDİ, TİKTOK'TAN GELİR ELDE ETTİĞİM İÇİN BELKİ"

TikTok hesabından yayın açan ve kısa sürede gündem olan G.D., iddialara göre bir saatte 100 bin lira toplamıştı. Ancak G.D., bu iddiayı yalanlayarak, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki... Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu" şeklinde konuştu.

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan G.D., kendini savunarak, "Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam" ifadelerini kullandı. Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve toplumda farklı görüşleri beraberinde getirmiştir.