Ümit Özlale'den "istifa" iddialarına yanıt geldi

İstifa iddialarına konu olan İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, "Her parti içinde yaşanabilecek, kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor. Kamuoyu önünde tartışılması beni üzüyor ama bu bir istifa sebebi değil" dedi.

Ümit Özlale'den "istifa" iddialarına yanıt geldi

Ümit Özlale'nin, İYİ Parti'den istifa edeceği iddiaları hakkında yaptığı açıklamada, belediye başkan adayı olduğu İzmir'de ve parti temsilcisi olarak Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Özlale, istifa iddialarının doğru olmadığını, başka bir partiye geçeceği ve AK Parti'nin İzmir'de onun lehine aday çıkarmayacağı gibi spekülasyonların mantık dışı olduğunu ifade etti.

"KENDİ İÇİMİZDE KALMASI GEREKEN ŞEYLER DIŞARIYA YANSIYOR"

Duvar'ın haberine göre, partisi hakkındaki spekülasyonların rahatsızlık verici olduğunu söyleyen Özlale, bu konuların parti içinde çözülmesi gereken meseleler olduğunu vurgulayarak, "Her parti içinde yaşanabilecek, kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor. Kamuoyu önünde tartışılması beni üzüyor ama bu bir istifa sebebi değil. Kendi içimizde çözmemiz gereken meseleler. Ekonomi bu haldeyken bizim başka şeyler konuşmamız lazım" dedi.

Ayrıca, Meral Akşener ile görüşüp görüşmediğine ilişkin bir soruya, "Daha dün Sayın Genel Başkan’la İzmir’in kampanya stratejisini konuştuk. Meral Hanım bu iddiayı duysa da bana sormaya gerek bile duymaz" ifadelerini kullandı.